STIRI | Un fost spion declara: ocupati cu Rusia, au scapat din vedere amenintarea islamista

Un fost agent secret german, Wilhelm Dietl, a declarat pentru Radio SNA. citat de Sputnik, că agențiile de informații occidentale, concetrandu-si atentia foarte mult asupra Rasaritului, în special asupra Rusiei, au petrecut prea puțin timp pentru investigarea amenințărilor islamiste.

In plus, discutand pe tema extinderii serviciilor de informatii in spatiul web, in urma apelului recent al mai multor politicieni UE, în scopul prevenirii terorismului, fostul agent a declarat că puțini teroriști discuta despre planurile lor prin intermediul Internetului.

Fostul spion a mai avertizat că, acum, este “deja imposibil sa te feresti de serviciile secrete”, existand in prezent “multe mijloace tehnologice care pot asigura accesul acestora pretutindeni”, informeaza Sputnik.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.