STIRI | Televiziunea ortodoxa Soyuz, de acum si pe dispozitivele mobile

Canalul Ortodox rusesc de Televiziune “Soiuz” poate fi urmarit, incepand din data de 3 decembrie 2014, si pe dispozitivele mobile.

Postul ortodox de televiziune “Soyuz” este, de acum, disponibil pentru vizualizare, pe platforma de televiziune mobilă SPB TV.

“Soyuz” poate fi urmarit, de acum, pe orice dispozitiv mobil (telefoane, tablete), gratuit și fără înregistrare. App-ul SPB TV funcționează pe Android, iOS, Windows Phone, Symbian, BlackBerry, Bada.

Seful postului de televiziune “Soyuz”, Arhimandritul Dimitrie (Baybakov), a relatat ca a încercat întotdeauna să stabilească diferite tipuri de difuzare – terestra, prin cablu și prin satelit. Pentru mulți ani, emisiunile “Soyuz” au existat pe Internet. De mai mulți ani, Soyuz poate fi vizionat pe orice televizor care acceptă functia Smart TV”. Acum, directorul a urmarit si aceasta noua linie.

De asemenea, cu ajutorul dispozitivelor mobile, mai pot fi ascultate si emisiunile unui alt proiect mass-media, al Eparhiei de Ekaterinburg – Radioul ortodox “Vascresenie”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.