STIRI | Manifestatii in Germania, impotriva islamizarii Occidentului

Protestele împotriva Islamului radical și a islamizarii Germaniei au câștigat sustinere în aceasta țară, crescand preocuparile pe tema imigrarii.

În ultimele luni, mii de germani au ieșit pe străzile mai multor orașe din întreaga țară, în semn de protest împotriva extremismului islamic și a susținerii islamizarii, ceea ce a dus la o dezbatere intensă în societatea germană.

Protestele sunt conduse de un grup cunoscut sub numele de Europeni Patrioti împotriva Islamizarii Occidentului (PEGIDA). Acestea au fost organizate pentru prima dată în luna octombrie, cu câteva sute de persoane.

Luni, aproximativ 15.000 de oameni au ieșit pe străzile Dresdei, cerând ca guvernul să introducă legi mai dure vizavi de imigrare, potrivit Deutsche Welle.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.