Thursday 27 november 2014

STIRI Bulgaria | Procesiune in Varna, in sustinerea familiei crestine

O procesiune cu copii realizate dupa Icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni, din Mănăstirea “Vatopedi”, de pe Sfântul Munte, și dupa Icoana facatoare de minuni, din Republica Moldova, a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe din Mănăstirea Zografu, a punctat in mod autentic Ziua Familiei Creștine, in randul locuitorilor Varnei.

Procesiunea a avut loc in zona Catedralei Adormirea Maicii Domnului, fiind condusa de Mitropolitul Ioan de Varna, impreuna cu pastorii Eparhiei locale, reprezentanți ai autorităților locale si cetățeni.

Procesiunea s-a desfasurat de-a lungul Bulevardului Maria Luisa si pe strazile adiacente, și s-a oprit la intrarea în Grădina Mării, unde Mitropolitul a rostit rugaciuni pentru sănătate și bunăstare.

“Mă bucur că Biserica Ortodoxă Bulgară și municipalitatea din Varna au reușit să isi alăture din nou fortele, pentru o mai bună atragere a tinerilor bulgari in intemeierea unei familii, care reprezinta coloana vertebrală a națiunii noastre” – a spus IPS Mitropolit Ioan, în discursul său, conform publicatiei bulgaresti Varna Utre.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile