STIRI | Solaris Resort, primul hotel din Serbia care primeste un certificat Halal

Hotelul Solaris Resort din Vrnjacka Banja a primit, ieri, un certificat Halal, ocazie cu care managerul de hotel, Maja Remetic, a declarat că acest lucru demonstrează că hotelul este deschis unei noi piețe, conform Tanjug.

Remetic remarca faptul ca Solaris Resort este primul hotel din Serbia care primeste un certificat Halal și, astfel, a confirmat că deține poziția de lider, atunci când vine vorba de introducerea unor noutăți în industria hotelieră din Serbia.

“Este important pentru noi sa atragem, în colaborare cu municipalitatea din Vrnjacka Banja, un număr mare de turiști din țările islamice. Ambasadele acestor țări în Serbia, cu care avem o bună cooperare și al căror personal este cazat de multe ori aici, ne vor ajuta să realizam acest lucru”, a spus aceasta.

Certificatul Halal dovedește că Solaris Resort din Vrnjacka Banja este bine pregătit pentru a întâmpina oaspeții cu cereri speciale, a declarat directorul Agenției de Certificare Halal a Calității, odata cu acordarea certificatului, in cadrul unei ceremonii speciale.

El a menționat că două treimi dintre cei care consuma produse certificate Halal în UE nici macar nu sunt musulmani, mai informeaza Tanjug.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.