STIRI din Egipt – Finante: Fratia Musulmana trece la lupta impotriva – preturilor mari

Surse din organizația internațională Frăția Musulmana au declarat că suporterii și liderii săi se vor concentra, de acum, pe… protestele impotriva creșterilor de preț cauzate de reducerile de subvenții la energie, evitand astfel pretentiile de ordin politic, cum ar fi revenirea la putere a Președintelui demis islamist Mohamed Morsi. Informatia a aparut ieri in Al-Masry Al Youm, fiind citata de agentia italiana Ansa.

Sursele au mai anunțat, de asemenea, că în zilele următoare, în magazinele pe care le controlează, Fratia Musulmana va vinde mărfuri la prețuri reduse, pentru a consolida pozitia gruparii printre cei săraci.

Tinerii din organizație vor inmana pliante, prin care li se cere cetățenilor sa nu faca achiziții la prețuri ridicate și li se reaminteste că situația este diferita fata de cea din timpul lui Morsi.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.