STIRI din Israel – Politica:  Liga Araba vrea o intalnire de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU

Secretarul general al Ligii Arabe, Nabil El-Araby, a cerut, ieri, o întâlnire de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, in urma atacurilor aeriene israeliene împotriva Gaza. Araby le-a declarat jurnaliștilor din Cairo, ca este necesara luarea de măsuri pentru stoparea agresiunii israeliene asupra Gaza.

Liderul Ligii Arabe a declarat că a tinut legatura cu Președintele Abbas, in urmarirea celor mai recente evoluții din Fâșia Gaza, in acelasi timp continuand consultările cu miniștrii de externe arabi, pe marginea acestui subiect.

Acesta a declarat ca atacurile asupra civililor palestinieni, din partea Israelului, sunt o încălcare flagrantă a drepturilor internationale ale omului, a Convenției de la Geneva și a rezoluțiilor internaționale in Palestina ocupata, conform Ansa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.