STIRI Israel | Luptele de azi nu se mai dau intre armate, ci cu teroristii care au ca scut – civilii

La reuniunile membrilor Consiliului Federației Ruse la Ierusalim, conduse de către presedintele Consiliului Comisiei pentru Afaceri Externe, Mihail Margelov (foto), s-a ridicat propunerea abordarii unitare a terorismului.

“Ca parlamentari, am putea propune propune organizațiilor internaționale, în primul rând ONU, sa defineasca in cele din urmă acest termen și modul de abordare a eliminării teroriștilor”, a spus Vladimir Kulakov, prim-vicepreședinte al Comisiei și șef al delegației Rusiei la Adunarea Parlamentară a OSCE, citat de Ria Novosti.

Omologii israelieni din Rusia au salutat inițiativa, adaugand ca “Yariv Levin, președinte al coaliției din Parlamentul Israelian a fost de acord cu importanța unei astfel de lucrari si și-a exprimat disponibilitatea de a aduce dreptul internațional la zi, conform condițiilor din ziua de azi, când războiul se duce, nu între armatele regulate ale statelor, ci cu grupări teroriste care au ca scut civili”.

Senatorii din Rusia au mai discutat, de asemenea, în cadrul reuniunilor, situația din Orientul Mijlociu, ambițiile nucleare ale Iranului și relațiile ruso-israeliene.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.