STIRI Gaza | Scoala cu civili, atacata intentionat de Israel: 16 morti si 200 de raniti

Saisprezece persoane au fost ucise și aproximativ 200 depersoane au fost ranite, in urma unui bombardament efectuat de Israel asupra unei scoli UNRWA (o agenție ONU pentru refugiați), din orașul de nord al Gaza, Beit Hanun, ieri, conform unei declaratii a directorului spitalului orașului, pentru un radio local, citat de agentia Ansa.

Potrivit unui oficial local al UNRWA, școala servea ca adăpost pentru locuitorii din Beit Hanun, forțați să își părăsească locuințele în ultimele zile, în urma invaziei forțelor israeliene.

Locația școlii era cunoscuta de armata israeliană, a spus oficialul. Cu toate acestea, el a adăugat că niciun avertisment nu a fost emis înaintea atentatului.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.