STIRI Politica Islam | Presedintele Obama ii felicita pe musulmanii din intreaga lume-

Președintele SUA, Barack Obama, a salutat comunitatea musulmană din întreaga lume, de Eid-al-Fitr, spunand ca “aceasta luna a fost o perioadă de post, reflecție, reînnoire spirituală și slujire”.

“În timp ce Eid marchează încheierea Ramadanului, ea sărbătorește, de asemenea, valorile comune care ne unesc în umanitatea noastră și consolidează obligațiile pe care oamenii de toate credințele trebuie să le aiba reciproc, în special cei afectati de saracie, conflicte si boala”, a spus Obama.

“Intr-o perioada in care musulmanii din Statele Unite și din întreaga lume sărbătoresc Eid-al-Fitr, Michelle și cu mine le transmitem cele mai calde urări, lor si familiilor lor”, a spus Președintele.

În Statele Unite, a spus el, Eid este, de asemenea, un memento pentru multele realizări și contribuții ale musulmanilor americani in construirea țării și in consolidarea nucleului democrației.

“Acesta este motivul pentru care vom sta alaturi de oamenii de toate credințele, aici, acasa și în întreaga lume, pentru a proteja și promova drepturile lor la prosperitate”, a spus Obama, citat de Ansa.

“În numele administrației, le dorim musulmanilor din Statele Unite și din întreaga lume o sărbătoare binecuvântată și plină de bucurie. Eid Mubarak”, a spus Președintele.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.