Tanarul arheolog Yuval Peleg, ucis intr-un accident in timpul sapaturilor

O veste foarte tristă a venit din Israel, in ultimele ore. Arheologul Yuval Peleg, care efectua săpături de salvare înainte de construirea unui drum în Cisiordania, a fost ucis in ruma prabusirii unor bolovani.

Conform Jerusalem Post, barbatul in vârstă de 46 de ani se afla, ieri, pe un santier situat între Homesh și Karnei Shomron, în Cisiordania.

Conform rezultatului unei investigații inițiale efectuate asupra incidentului, s-a constatat că muncitorii palestinieni israelieni sapau la intrarea într-o peșteră, atunci când pietrele au început să se prabuseasca de pe munte.

Cei aflati la fata locului au reușit sa indeparteze din pietrele prabusite peste trupul arheologului, iar un echipaj medical militar a încercat să-l resusciteze timp de jumătate de ora, dar nu s-a mai putut face nimic.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.