Videoclip: canta si danseaza pe jumatate goala, intr-o biserica ortodoxa din Pristina (video)

Eparhia ortodoxa de Ras și Prizren a reactionat, in aceste zile, in urma profanarii noii biserici ortodoxe din Pristina (Kosovo), conform unui raport al Serviciului specializat in producutia video si transmisiuni live, LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

Intr-un comunicat, se arata: “Episcopia de Ras și Prizren, din Kosovo, condamnă în termenii cei mai fermi recenta profanare a bisericii neterminate “Hristos Mântuitorul” din Pristina.

Cântăreață kosovara Era Istrefi a filmat si postat pe YouTube o piesa proprie, intitulata “E dehun”, în care dansează pe jumătate goala în interiorul lacasului ortodox din Pristina.

În afară cantaretei mentionate, alte personaje participa, alaturi de ea, la o coregrafie demonică și hulitoare, cântand pe jumătate goale în interiorul bisericii”. In galeria media a articolului de fata (www,lacasuriortodoxe.ro), poate fi vizionat videoclipul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.