Programe ortodoxe de televiziune, in autobuze

Emisiunile unui canal tv ortodox vor fi difuzate în autobuzele din Khabarovsk, în Extremul Orient Rus, dupa cum informeaza serviciul specializat in productia video si transmisiuni in direct, LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

Transportul public din Khabarovsk pune la dispozitia calatorilor sai un nou canal de știri TV, dedicat vieții ortodoxe din regiune.

Departamentului de știri al Eparhiei Khabarovsk a fost cel care a elaborat proiectul de televiziune ortodoxa. În autobuzele aflate pe cele 10 linii importante din oraș, vor fi instalate monitoare video, pe care vor fi difuzate informații: texte, fotografii, știri din eparhia Bisericii Ortodoxe Ruse, dicționar biblic.

Emisiunile vor fi reînnoite în fiecare săptămână. Un astfel de sistem ii permite Eparhiei sa aiba o rezonanță larga privind evenimentele eparhiale, atragand voluntari și participanți pentru proiectele culturale și sociale sau in lucrarea misionară în rândul enoriașilor.

Instalarea televiziunii este programată pentru sfârșitul lunii iulie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.