Belgia: turneu de concerte de caritate, al unui cor de maici din Belarus (video)

Maicile care vietuiesc in Mănăstirea Sfânta Elisabeta, aflata in Belarus, organizeaza in acest an un turneu de concerte in Belgia, in scopul strangerii de fonduri pentru oamenii saraci.

Desi nu este un cor profesionist, in ultimii zece ani acesta a editat mai multe CD-uri. Maicile si surorile interpreteaza cântece populare, cântece duhovnicești și imnuri.

Liderul corului este o călugăriță, Maica Iuliana (Denisova). Ea este autoare a aproximativ 150 de cântece bisericești și duhovnicesti, cu armonii și aranjamente. Maica Iuliana mai este, totodata, organizatoarea și prezentatoarea “Festivalului Internațional anual de cântări ortodoxe” din Minsk.

In Belgia, concertele corale vor avea loc in perioada 11-20 mai. In galeria media a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro), gasiti un material video promotional, despre aceste concerte.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.