Un pas interior catre Dumnezeu – scrieri si invataturi despre rugaciune, ale Parintelui Alexander Men

Paraclete Press tocmai a lansat o carte minunata, intitulata “Un pas interior catre Dumnezeu: Scrieri și învățături despre rugăciune, ale Părintelui Alexander Men”.

Această colecție de discuții, scrieri și rugăciuni, tradusa din limba rusă de Christa Belyaeva, și editata de April French, care a scris si introducerea cărții, prezintă sfaturi clare și simple despre practicarea rugăciunii, pe care creștinii de toate nivelurile și numeroase credințe le vor găsi drept ajutor și sursa de inspirație.

Cuvintele parintelui sunt simple, presărate cu intuiții profunde, exegeza biblică și citate din Părinți ai Bisericii și alti teologi și autori. Scrierile sale sunt îmbibate cu un sentiment de pace interioară, dragoste si sinceritate.

Sfaturile acestuia, practice, privind rugăciunea, care vizează mediul laic si incepatorii, sunt o reminiscență a unui alt mare profesor rus al rugăciunii, Sfantul Teofan Zăvorâtul. Cartea a fost pusa spre vanzare pe platforma Amazon, la adresa: https://www.amazon.com/Inner-Step-Toward-God-Teachings/dp/1612612385 [https://www.amazon.com/Inner-Step-Toward-God-Teachings/dp/1612612385] , putand fi achizitionata pentru suma de 14,48$.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.