Biserica din Creta manifesta impotriva distrugerii armelor chimice siriene in Marea Mediterana

Biserica din Creta a participat la o demonstrație împotriva distrugerii armelor chimice din Siria în Marea Mediterană.

Manifestatia a avut loc in aceasta duminica, 23 martie 2014, la Manastirea istorica Arkadi, în apropiere de orașul Rethymno. Episcopii și preoții au aderat la eveniment, conform Romfea.

Printre altele, Mitropolitul Damaschin de Kydonia, în calitate de reprezentant al Sfântului Sinod al Bisericii din Creta, s-a adresat demonstranților, conform informatiilor transmise de Agentia Amen.

In ziua de 24 februarie, Sfântul Sinod a protestat deja, afirmand: “În ceea ce privește următoarea distrugere a substanțelor chimice în Marea Mediterană, în apropierea Cretei, care va duce la un dezastru ecologic cu consecințe imprevizibile, ierarhia Cretei îsi exprimă inca o dată protestul puternic in fata oricarei autoritato responsabile și subliniază necesitatea conservarii și protejarii mediului înconjurător”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.