Filmul artistic “Noah” – “Noe” – lansat in cinematografele din SUA (video)

Filmul “Noah”, al lui Darren Aronofsky, a fost lansat ieri în cinematografele din Statele Unite.

Criticul de film Steven D. Greydanus a oferit o evaluare a filmului, pentru Registrul Catolic National. Conform acestuia, citat de radioul Vaticanului, “Noe” (Noah”) ia Geneza in serios, ca reper al literaturii universale și veche reflecție morală, o sursă demnă de inspirație artistică pentru zilele noastre”.

Faptul ca filmul este, din punct de vedere vizual uimitor, este evident chiar din trailerele realizate pentru prezentarea acestuia (vezi video in articolul de fata si in ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Distributia include staruri precum: Anthony Hopkins, Emma Watson, Russel Crowe și Jennifer Connelly, conform serviciului LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.