publicat în: Arhivă

Duminica: Transmisiune video in direct din Catedrala din Urziceni – TV Lacasuri Ortodoxe

Din cate ati putut afla din editiile anterioare de stiri, Moaştele Sfântului Mare Mucenic GHEORGHE se afla in aceste zile in Catedrala Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Municipiul Urziceni (27-30 martie 2014).

Conform reprezentantilor media ai Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, maine, duminica 30 martie 2014, incepand cu ora 9:00, in Catedrala va fi oficiata Slujba Sfintei Liturghii Arhieresti, de catre Preasfinţitul Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, alaturi de alti preoti slujitori.

Tot in Catedrala din urziceni, spre inchinarea credinciosilor, se afla asezate si moaștele Sfântului Nectarie Taumaturgul (incepand din luna septembrie a anului trecut).

Manifestarea marchează un eveniment important pentru Eparhie, intrucat anul acesta se împlinesc 20 de ani de la întronizarea primului episcop (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). Transmisiunea va fi realizata de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] , in format FullHD, si va putea fi urmarita atat in paginile noastre, pe TV Lacasuri Ortodoxe (www.lacasuriortodoxe.ro), cat si in intreaga Retea web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (pe site-ul episcopiei, pe site-urile protopopiatelor si ale bisericilor incluse in Retea) [https://www.sf-esc.ro] .