Adversarii nostri vor sa distruga Rusia, cel mai mare avanpost al Ortodoxiei

Referindu-se la recentul atac din Volgograd, Patriarhul Kirill al Moscovei a declarat, după slujba celebrata în Catedrala Maicii Domnului din Kazan, la Volgograd, in aceste zile:

“Nu este o coincidență faptul că inamicul a ales Volgogradul, ca loc al actelor sale infame… este un război nedeclarat. Adversarii noștri vor să distrugă Rusia, cel mai mare avanpost al Ortodoxiei. Și, dacă acesta este un război, noi toți trebuie să ne mobilizam, în primul rând spiritual”.

“Intreaga populație trebuie să fie mobilizata, pentru a fi gata să ne susțină. Sa fim mobilizati, înseamnă păstrarea unității poporului nostru. Cu toții avem o responsabilitate față de țară”, a continuat Patriarhul.

“Cred că Domnul va fi cu noi. Avem o credință foarte puternică. Avem o forță spirituală, și nu poate fi altfel, fiindca istoria noastră este sfințita prin sfinții noi martiri ai țarii noastre, care se roagă astăzi pentru țara lor, în fața lui Dumnezeu”, a mai spus Patriarhul Kirill al Moscovei si al Intregii Rusii.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.