Ucraina: apelul Conferintei Bisericilor Europene

Conferința Bisericilor Europene este serios preocupata de escaladarea conflictului din Ucraina, conform Secretarului General al Conferintei, Rev. Dr. Guy Liagre.

“Conferinta indeamna Bisericile sale membre să se roage pentru ca toate partidele din Ucraina sa demonstreze reținere maximă, după ce mai mult de 25 de persoane au fost ucise și multe altele rănite, în timpul ciocnirilor violente din Kiev, între polițiști și protestatari, în această săptămână”, a declarat Liagre, intr-un comunicat.

“Conferința Bisericilor Europene condamnă cu fermitate crimele. Ea apeleaza la toate părțile implicate, să ia măsuri rapide pentru a dezamorsa tensiunile și sa găseasca o soluție pașnică la criza în curs de desfășurare”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.