Prima Doamna a Siriei apare in public, vizitand “Scoala copiilor martirilor”

Prima Doamna a Siriei, Asma al-Assad, a avut o apariție publică in aceste zile, mass-media oficială prezentand-o in cadrul unei vizite la o scoala din Damasc, în timpul examenelor trimestriale .

Agenția de știri de stat SANA a prezentant imagini ale doamnei Assad, imbracata într-un sacou verde, cu parul strans, îmbrățișându-i pe copiii din școala elementară în uniforme albastre și uitandu-se la desenele lor.

Vizita la așa-numita “Scoală a copiilor martirilor” a avut loc in urma cu o zi, a spus SANA. Regimul Assad se referă la “martiri”, atunci cand vorbeste despre cei ucisi in actiunile fortelor loialiste, în timpul războiului civil din Siria (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Soția Președintelui le-a “urat succes elevilor, pentru prosperitatea patriei”, conform SANA, citata de Ansa.

Născuta și crescuta în Londra, Asma al-Assad detine pașaport britanic, dar a negat zvonurile din ultimele luni, conform carora ar intenționa să fugă din țara sfâșiată de război, împreună cu cei trei copii ai sai.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.