Brazilia: uciderea unui pastor evanghelic socheaza Belo Horizonte

Poliția și procurorii investighează uciderea unui pastor evanghelic din Brazilia. Pastorul Charles Vidal de Souza a fost atacat de două persoane înarmate, în Biserica Universală a Împărăției lui Dumnezeu, din orașul Belo Horizonte.

Poliția spune ca au existat dovezi ale unei lupte duse in biroul bisericii, dar nimic nu pare să fi fost furat înainte ca atacatorii sa fi fugit cu o masina care ii astepta afara. Pastorul, care a fost împușcat de aproape, a fost dus de urgenta la spital, dar a murit la scurt timp după aceasta. Anchetatorii se întreabă dacă pastorul, in vârstă de 34 de ani, a fost ținta inițiala a atacului, sau a fost surprins de cele doua persoane inarmate.

Crima a șocat liniștitul oras Belo Horizonte (foto), capitala și cel mai mare oraș al statului brazilian Minas Gerais, situat în regiunea de sud-est a țării, și a provocat un protest național împotriva violenței armate, care este în floare în întreaga Brazilie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.