FIFA avertizeaza: gruparile criminale pot manipula rezultatele Campionatului Mondial de Fotbal – Brazilia 2014

Șeful serviciului de securitate al Asociației Internaționale de Fotbal, Ralf Mutschke, a avertizat că organizațiile criminale pot încerca să manipuleze rezultatele meciurilor din Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, care va avea loc în Brazilia.

Informatia apartine VoR, care citeaza Ria Novosti, si afirma ca Mutschke si-a exprimat teama că infractorii pot primi sume foarte mari de bani din manipularea rezultatelor meciurilor.

El asigură că ofițerii de securitate vor pazi toate stadioanele pe care se vor desfasura meciurile din campionat. Toate meciurile vor fi analizate din punct de vedere al intrărilor și reacțiilor posibile in urma meciului.

Ralf Mutschke adaugă că organizația sa colaborează, în mod constant, cu casele de pariuri și monitorizează rețelele sociale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.