Intalnire cu ambasadorul sirian in Rusia

Zilele trecute, Egumenul Arsenie (Sokolov), reprezentant al Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii in Patriarhia Antiohiei și a Intregului Orient, s-a întâlnit cu ambasadorul sirian în Rusia, Riad Haddad (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Riad Haddad a fost informat despre recenta vizita in Siria, despre intâlnirile cu Președintele sirian Bashar Assad si cu alti reprezentanti de stat si lideri religiosi.

Egumenul Arsenie, adresandu-se șefului reprezentanței diplomatice siriene în Federația Rusă, a declarat: “Biserica Ortodoxă Rusă este solidara cu poporul sirian, în lupta împotriva terorismului global. Ura teroriștilor se îndreapta mai ales împotriva celor mai neajutorati, femei, copii, civili. Acestia sunt, în mare masura, oameni lipsiți de apărare, care suferă din cauza luptatorilor străini care invadeaza Siria, toți reprezentanți ai minorităților religioase. Musulmanii tradiționali, de asemenea, sufera”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.