Libanul emite timbre comemorative legate de genocidul armean

Guvernul Libanului intenționează să emită un timbru comemorativ, reprezentand Monumentul Genocidului, din Bikfaya, Liban, pentru a comemora cei 100 de ani scursi de la genocidul armean.

Zilele trecute, ministrul Telecomunicațiilor din Liban, Nicolas Sahnawi, l-a vizitat pe Catolicosul Casei Mari a Ciliciei, Sanctitatea Sa Aram I.

În timpul vizitei, Sanctitatea Sa a vorbit despre genocid și a explicat semnificația monumentului, ridicat in 1965 pentru comemorarea primilor 50 de ani.

Catolicosul Aram I și-a exprimat apoi recunoștința față de poporul libanez, pentru solidaritatea sa la momentul respectiv și a propus ca Ministerul Telecomunicațiilor sa emita un timbru comemorativ cu imaginea Monumentului Genocidului.

Ministrul a salutat propunerea și a promis să pună în aplicare proiectul, la începutul anului 2014.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.