Nu folositi fondurile europene pentru a sprijini avortul!

“Nu folositi fondurile europene pentru a sprijini grupurile sau asociațiile care promovează și sprijină avortul în Europa și în lume”: aceasta este ceea ce a reiterat in ultimele zile europarlamentarul polonez Konrad Szymanski, în cadrul întâlnirii care a reunit, in Cracovia, delegati ai mișcărilor europene pentru viață și familie.

Europarlamentarul Konrad Szymanski consideră că inițiativa “Unul dintre noi”, arată că Creștinismul este vital si ca el este una dintre componentele cele mai active ale societății europene.

“Chiar dacă nimic nu s-a întâmplat din nou, a spus el, sprijinul popular pentru inițiativa ‘Unul dintre noi’ este un mare succes, mai ales în direcția procesului de integrare europeană”.

“Într-o criză precum cea prin care trecem, este impresionant să vezi că, pe de o parte, este nevoie de jertfă pentru cetățenii europeni, și pe de altă parte, aceste fonduri sunt folosite pentru a lupta impotriva nasterii de prunci”, a declarat el.

“Va trebui să monitorizam cheltuielile Uniunii Europene, a declarat europarlamentarul, pentru că intentioneaza să utilizeze, de asemenea, fonduri substanțiale pentru experimente pe copiii deja conceputi”.

Szymanski a mai spus că “aceste experimente încalcă demnitatea nenăscutului și, în orice caz, trebuie să se refere la principiul precauției, atât de des amintit in toate activitatile de cercetare stiintifica asupra mediului”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.