Activistii LGBT ataca un deputat rus, la o conferinta pentru familia traditionala din Leipzig

Membrul Dumei de Stat Ruse, Elena Mizulina, a fost insultat de către activiștii comunității LGBT, ieri, la conferința Viitorul Relatiilor de Familie, din Leipzig.

Mizulina, președinte al Comitetului Dumei privind Familia, Femeile și Copiii (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), a declarat ca ea “și alți câțiva delegați ruși, au fost lezati ca urmare a acțiunilor protestatarilor pentru drepturile homosexualilor”. Mizulina a declarat că “un război ideologic” este, în prezent, în curs de desfasurare împotriva Rusiei, din cauza unei “mici și nesemnificative legi”.

Imediat dupa aceasta, Elena Mizulina a vorbit pentru radioul Vocea Rusiei, pe marginea incidentului:

“- Acesta este un forum internațional, în apărarea tipului tradițional de familie, cu mai mult de 500 de participanți. Printre inițiatorii acestui forum, au fost Institutul Rus al Democrației, condus de Natalya Narochnitskaya, și mai multe organizații publice germane. Forumul este foarte interesant, dar a fost umbrit de un incident. Când am intrat în clădire, un grup de reprezentanți ai minorităților sexuale au încercat să ne blocheze drumul. Noi doar am trecut printre ei, fără a încerca sa intram in vreun fel in conflict.

– Au folosit forța, împotriva dumneavoastra?

– Nu, cu excepția unei singure persoane (…), un tânăr, care părea foarte supărat. El a lovit-o pe doamna Narochnitskaya și m-a lovit la picior. Nimic teribil, dar, desigur, nu foarte plăcut.

– În afară de acest incident, este totul O.K.?

– Da, forumul se tine. Nu avem de gând să reacționam la această provocare. Nu vrem să acționam ca niște “luptători pentru drepturile minorităților sexuale”, care se folosesc de fiecare pretext pentru a se plânge ca homofobii aproape i-au ucis, cu toate că ceea ce au provocat a fost doar o zgârietură microscopica. Dacă colegii noștri germani, care au văzut atacul acestui om asupra noastra, nu ar fi fost atât de alarmati, exagerand amenințarea, noi nici nu am fi menționat acest incident.

– Dar, totul este calm, acum?

– Destul de calm. Acest forum este în curs de desfășurare și se discuta lucruri foarte interesante. Cred că nimic nu ne va mai împiedica sa lucram”, s-a precizat in interviul acordat radioului Vocea Rusiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.