(VIDEO) Orasul Nis a format aseara o cruce de lumina

Peste 5000 de cetățeni ai orasului Nis s-au alaturat aseara, la ora 21:00, proiectului “Sunt si eu parte a Crucii”, organizat de GO Medijana. Oamenii, tinand lumanari in mana, s-au asezat la intersectia Bulevardului Nemanjića cu Strada Sremske, formand o cruce de lumini, dupa cum va informam in editiile trecute [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/traditii-ocazii/4929-lemn-din-sfanta-cruce-si-mana-sf-ioan-botezatorul-pe-aeroportul-din-nis-programul-manifestarilor.html] .

Imaginile au fost filmate de la mare inaltime, si transmise serviciilor de presa din intreaga lume, scopul fiind lansarea unui mesaj crestin pentru intreaga lume.

Președintele GO Medijana, Nebojsa Krstic, le-a mulțumit cetățenilor care au luat initiativa in acest proiect interesant și Episcopiei din Nis, cu al carei ajutor și cu ale carei binecuvantari s-a putut desfasura acest eveniment.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.