Damasc, Siria: Rebelii musulmani au lovit Biserica Sfintei Cruci. 8 persoane moarte si 27 ranite

Cel puțin opt persoane au fost ucise duminică, de atacul cu mortiere lansate asupra unui cartier creștin din centrul Damascului, conform agentiei de stat siriene SANA.

“Trei mortiere, trase de către teroriști, au aterizat in cartierul Qassaa, ucigand opt civili și rănind alti 24”, a spus SANA.

Alte trei persoane au fost rănite, când un al patrulea foc a lovit Biserica Sfintei Cruci, din cartier, a adăugat acesta.

Rebelii sirieni au înființat o serie de baze la marginea capitalei, de unde vizează în mod regulat centrul Damascului, cu rachete și mortiere. Trupele siriene se chinuie de luni de zile sa lupte în cartierele Damascului, în încercarea de a disloca, de acolo, bazele rebele.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.