Marea Britanie: tipii gay si lesbienele care solicita azil, obligati sa “dovedeasca” sexualitatea lor

Persoanele gay și lesbiene care solicită azil în Marea Britanie, in urma persecutarii lor în străinătate, sunt obligate sa “dovedeasca” sexualitatea lor, conform parlamentarilor.

În cazuri extreme, reclamanții trebuie sa ofere dovezi fotografice și inregistrari video privind “activitate sexuala personala”, într-un efort de a-i convinge pe oficiali, conform Serviciului de Afaceri Interne.

Grupul pentru drepturile homosexualilor, Stonewall, a numit sistemul de testare “dureros”. Ministerul de Interne a promis, insa, să monitorizeze și să mențină standardele.

În raportul său privind sistemul de azil, comisia a mai spus ca este preocupata de calitatea procesului decizional al Agenției de Frontieră din Marea Britanie. 32.600 de cazuri restante de azil, care trebuia sa fie rezolvate în 2011, sunt inca pe linia de asteptare, în timp ce numărul de solicitanți în așteptare pentru o decizie inițială dupa sase luni, a crescut si el cu 63%, anul trecut.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.