Semnele cu Parcarea Interzisa Musulmanilor, de la un Mall din Texas, au fost indepartate

Semnele cu “Parcarea Interzisa Musulmanilor” au fost indepartate de pe platforma unui Mall local din Texas, in urma unei plângeri din partea membrilor unei moschei din apropiere, care s-au declarat jigniti.

“Sunt foarte șocat, pentru că trăim într-o societate care nu este foarte toleranta, dupa cum se vrea sa fie”,a declarat Yara Aboshady, un membru al moscheii. “Avem toti libertatea religiei”.

Semnele cu “Parcarea Interzisa Musulmanilor” fusesera amplasate peste tot în jurul Westview Shopping Center, in apropiere de Moscheea El Farouq.

Administratia Mall-ului a luat aceste măsuri, intrucat musulmanii se obisnuisera să se foloseasca de parcarea magazinului, pentru masinile lor, Mall-ul și moscheea fiind alaturate, conform radioului Vocea Rusiei.

Proprietarul Mall-ului, Steve Kwon, a indepartat semnele, dar a promis să ridice, in viitor, orice masina parcata necorespunzator pe platforma proprie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.