Nuntiul Apostolic in Damasc, in stare de soc, vrea ca razboiul sa inceteze

Nunțiul Apostolic în Damasc, Siria, Arhiepiscopul Mario Zenari, a solicitat astazi încetarea conflictului sirian și a spus că este necesara “gasirea unei solutii la criza”.

Referindu-se la imaginile șocante de pe internet și de la televiziune, privind un atac eventual cu arme chimice, care a ucis peste 1.200 de oameni, inclusiv mulți copii și femei, Zenari a spus: “a impresionat pe toata lumea, cred, întreaga lume”.

“Acesta este cu adevărat șocant pentru comunitatea internațională”, a declarat Mons. Zenari, pentru Radio Vatican.

“Oamenii de aici sunt obositi și fac apel la comunitatea internațională” sa ii ajute, astfel incat acest război sa se poate termina imediat! Ne-am săturat de acest război, nu mai putem suporta mai mult! Nu este posibil să continue în acest fel”, a continuat ambasadorul Pontifului în Siria.

“Cred că acest apel vine de la sirienii care doresc un efort mai mare al comunității internaționale in gasirea unei soluții politice la criză gravă”, a concluzionat el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.