Productie Site-uri Web: FaithAndSafety – catolicii si ortodocsi, pentru siguranta si credinta, on-line

Departamentul de Comunicare al Conferinței Episcopilor Catolici din SUA (Conferința Episcopilor Catolici Americani) și Arhiepiscopia Grec-Ortodoxă a Americii (GOA) au lansat site-ul www.faithandsafety.org [https://www.faithandsafety.org] , adresat adultilor care ii ajuta pe copii sa navigheze în condiții de siguranță on-line, informeaza Serviciul specializat in productia web si magazine on-line de elita NetCreator (click aici) [https://www.netcreator.ro] . Site-ul și canalele media sociale complementare (https://twitter.com/faithandsafety [https://twitter.com/faithandsafety] și https://facebook.com/faithandsafety [https://facebook.com/faithandsafety] ) se adreseaza si ele utilizarii în siguranță a Internetului, pe dispozitive mobile și alte tehnologii, cu accent pe utilizarea pozitivă a tehnologiei in sprijinirea credintei copiilor. Iunie este luna dedicata siguranței pe Internet.

Inițiativa este finantata de un grant al Campaniei de Comunicare Catolica, care primește donații de la catolicii din SUA, conform agentiei catolice Zenit.

Arhiepiscopul Demetrios, al Bisericii Grec-Ortodoxe din America: “Această inițiativă comună între cele două Biserici este un pas pozitiv în a-i ajuta pe părinți sa isi apere copiii în lumea digitală. Avem o responsabilitate față de Domnul Însuși, Care a zis: “Lăsați copiii să vină la Mine”.

“FaithAndSafety (Religie si siguranta) se dorește a fi nu doar un set de instrumente practice și de ghiduri pentru adulți ci, de asemenea, un loc unde se poate gasi un cadru al credintei, destinat conversațiilor cu copiii, despre etica și moralitate on-line”, a declarat Episcopul Ioan C. Wester din Salt Lake City, președinte al Comitetului Conferinței Episcopilor Catolici Americani în Comunicare. “Consideram ca acest site, prezentat din perspectiva Grec-Ortodoxă și Catolică, oferă o perspectivă unică asupra misionarismului credintei pe continentul digital”, mai informeaza Serviciul specializat in productia web si magazine on-line de elita NetCreator (click aici) [https://www.netcreator.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.