In Republica Moldova, guvernantii se mai pot impartasi

Va prezentam mai jos, comunicatul Mitropoliei Chisinaului, din Patriarhia Moscovei (legat de raspunsul Bisericii la provocarile acestor vremuri si de adoptarea unor legi, de catre guvernanti, in sprijinul homosexualitatii):

SPRE ATENȚIA SOCIETĂȚII CIVILE ȘI A REPREZENTANȚILOR MASS-MEDIA!

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove se arată îngrijorată de apariția, în mass-media autohtonă, a unor titluri alarmiste, conform cărora Biserica Ortodoxă din Moldova ar fi exclus guvernanții de la participarea la Sfintele Taine, în urma hotărârii luate în cadrul ședinței Sinodului BOM, din data de 20 iunie 2013.

Ținem să precizăm că membrii Sinodului doar ATENȚIONEAZĂ putrea de vârf a țării asupra măsurilor canonice care ar putea fi luate ulterior și nicidecum NU A LUAT o hotărâre de excomunicare a cuiva din sânul Bisericii Orotodoxe. Pentru a evita, pe viitor, astfel de confuzii regretabile, rugăm jurnaliștii să citească cu mai multă atenție comunicatele emise de Direcția Mitropolitană.

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.