Obligatii fiscale cu data limita de depunere 7 noiembrie

Conform ANAF [https://www.anaf.ro] , data de 7 noiembrie este ultima zi pentru depunerea:

OBLIGAŢIA…CONTRIBUABILI…CONFORM…Declaraţia de menţiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală şi care efectuează o achiziţie intracomunitară taxabilă în România (OPANAF 1165/2009) Formular [https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/decl_092_2009.pdf] . Persoanele juridice şi fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau profesii libere, care au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în luna octombrie 2012, fiind obligate să-şi modifice perioada fiscală ca plătitori de TVA lunar (se depune la organul fiscal competent, în 5 zile lucrătoare de la finele lunii în care intervine exigibilitatea achiziţiei intracomunitare)OPANAF nr. 1.165/2009

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.