Biserica Maicii Domnului si Palatul Episcopal din Alep, tinta unor rachete

alep altadata Biserica Ortodoxă a Maicii lui Dumnezeu din Alep a fost lovita intr-un atac cu rachete, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Conform informațiilor primite din Eparhia de Alep, o racheta a lovit in aceste zile biserica istorică a Născătoarei de Dumnezeu din orașul vechi. Explozia a cauzat daune majore.

Inainte de acest atac, Palatul Episcopal, situat în acelasi oraș, construit in urma cu 400 de ani, a suferit, de asemenea, daune, dar din fericire niciun preot nu a fost ranit.

"Biserica noastră se roagă pentru pace și dialog. Creștinii nu iau parte la lupte, dar în schimb, joacă un rol important în procesul de reconciliere și pace, oferind în același timp ajutor celor aflati în nevoie, fără a face distincție între partile carora acestia apartin", se arata in declaratia Eparhiei, mai informeaza Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.