O noua Biserica ortodoxa armeneasca, tarnosita in Aghvanatun

NOUA BISERICA ARMENEASCA din Aghvanatun In ziua de 21 octombrie 2012, în satul Aghvanatun, din regiunea Armavir a Armeniei, a fost sfintita o noua biserica, Sfanta Ana, de către Preasfințitul Episcop Sion Adamian, Primat al Eparhiei Armavir, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform iunor date primite din partea Bisericii Ortodoxe Armene.

La slujba au fost prezente mai multe oficialitati si mii de credinciosi din comunitate, alaturi de membrii Uniunii de Tineret a Eparhiei.

Preasfinția Sa a binecuvântat Masa Sfântului Altar și a uns cu Mir cele 12 coloane ale bisericii nou conStruite.

Printr-o Enciclica Papala a Sanctității Sale Karekin al II-lea, Patriarhul Suprem și Catolicosul Tuturor Armenilor, Vahan Avagian, ctitor din Moscova, a primit cea mai mare medalie a Bisericii Apostolice Armene, ordinul "Sfantul Grigorie Luminătorul", mai informeaa Lăcașuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.