Cameră web amplasată în grădinile Castelului Gandolfo – reşedinţa de vară a Papei

Lacasuri Ortodoxe: din Vatican, 5 august 2009

Cameră web amplasată în grădinile Castelului Gandolfo – reşedinţa de vară a Papei

O camera web a fost instalată în grădinile reşedinţei de vară a Papei, la Castel Gandolfo, lângă Roma, şi, probabil, va permite internauţilor să-l vadă pe Papa Benedict al XVI-lea în timpul plimbărilor – a arătat cotidianul Vaticanului, L’Osservatore Romano.

Imaginile sunt disponibile pe website-ul oficial al Statului Vatican.

Benedict al XVI-lea va rămâne la această proprietate, care domină Lacul Albano, la aproximativ treizeci de kilometri sud-est de Roma, până la sfârşitul lunii septembrie, după o şedere în Valea Aosta, în iulie.

Prima sa audienţă a avut loc miercuri dimineaţă, de la un balcon al palatului, foarte zâmbitor şi primind aplauzele pelerinilor reuniţi într-o curte acoperită cu un baldachin.

Cinci alte camere web prezinta din diferite perspective Vaticanul, inclusiv Mormântul Papei Ioan Paul al II-lea şi Piaţa Sfântul Petru.

Site-ul vrea să “ajungă la marele număr de credincioşi şi de utilizatori de Internet care doresc să ştie date despre Vatican”, a spus L’Osservatore Romano. El este disponibil în cinci limbi: italiană, franceză, engleză, spaniolă şi germană si numara 2800 de vizitatori unici pe zi.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.