“Alegerile curate”, o datorie spirituala (2013)

Consiliul Bisericii Baptiste din Nagaland India Pe marginea alegerilor locale de la începutul anului 2013, Biserica Baptistă din statul indian Nagaland a lansat o campanie "curatare electorală", punand in circulatie un set de broşuri, prin care alegatorii sunt indemnati să nu întreprindă practici lipsite de etică, în timpul alegerilor.

"Scopul nostru este acela de a-i ajuta pe oameni sa faca o alegere buna, personală, şi sa se abţina de la orice practici lipsite de etică", afirma Rev. Anjo Keikung, secretar general al Consiliului Bisericii Baptiste din Nagaland (NBCC).

Keikung, care se afla in capitala Nagaland, Kohima, a facut o serie de comentarii in brosura campaniei Bisericii, intitulată "Implicarea puterilor: Alegerile – o problemă spirituală pentru creştini", care inca ocupa prima pagină a ziarelor naţionale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.