120 de milioane de femei şi fete vor primi gratuit… contraceptive

contraceptive gratuit Episcopili romano-catolici din Kenya se opun controlului naşterilor. Conform datelor oferite de corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Nairobi, episcopii romano-catolici din Kenya sunt ptrimii care au avertizat propriul guvern, împotriva aderării la "un impuls la nivel mondial de controlare a naşterii", citând preocupările legate de efectul acestei practici asupra valorilor societăţii şi ale familiei.

Episcopii au gasit util sa intervina, în urma rapoartelor conform carora ţara ar fi declarat ca este de acord să participe la o noua campanie globală de planificare familială, care a fost anunţată la summit-ul populaţiei, în Londra, la mijlocul lunii iulie 2012.

Participanţii, care au a inclus aproximativ 150 de lideri, atat din guvern, cât şi din organizaţiile sectorului privat, au cazut de acord asupra unui "efort comun de acordare de contraceptive, pentru cel puţin 120 de milioane de femei şi fete, din ţările în curs de dezvoltare, până în anul 2020".

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.