Alergătorii kenyeni se roaga şi se antreneaza din greu pentru Jocurile Olimpice din Londra

alergatori kenyeni in Itan Conform datelor primite de la corespondenti aflati in Nairobi, Kenya, în Iten, un oraş mic al provinciei Rift Valley din Kenya, sportivii olimpici din mai multe tari se antreneaza pentru a-si perfecţiona aptitudinile lor, înainte Jocurile Olimpice de Londra, de la sfârşitul lunii iulie 2012, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe.

Aici, câştigătorii de maraton din Londra, Boston si New York, precum şi echipe din Germania, Grecia, Anglia şi alte ţări se pregatesc de start.

"La 2.000 de metri deasupra nivelului mării, se crede, nivelul oxigenului ii poate ajuta la dezvoltarea puterii pulmonare.

Conform propriilor marturisiri, sportivii din Kenya intretin si ei, de asemenea, o munca grea de formare, disciplina si nutritie adecvate, dar, pe picior de egalitate, ei se preocupa si de un alt „ingredient”: o credinţă puternică în Dumnezeu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.