Noua Zeelanda alege un episcop anglican… neconvenţional

Justin Duckworth Conform datelor primite de la corespondenti aflati in Wellington, un preot neconventional, care este de obicei văzut în pantaloni scurţi şi cu picioarele goale, a devenit noul episcop anglican de Wellington, capitala Noii Zeelande, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Justin Duckworth il înlocuieşte pe Episcopul Tom Brown, care a fost recent pensionat, după 14 de ani de activitate.

În timp ce anunta aceasta noua numire, in urma cu cateva zile, Arhiepiscopul David Moxon sublinia stilul de viaţă al acestuia, ucenicia şi misiunea sa creştină, citând mai mult de 20 de ani de misiune alaturi de oamenii strazii si de cei marginalizati.

"Sunt convins că alegerea sa va provoca si va revigora, prin har, Biserica, cu un profund sentiment de lărgire, înălţare şi adâncire a dragostei lui Dumnezeu", a mai spus Moxon.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.