Miscarea Internationala a Bisericii Reformate si-a stabilit priorităţile pentru 2012-2013

Jerry Pillay „Comuniunea Mondială a Bisericilor Reformate"(WCRC), mai exact Comitetul Executiv din 16 mai 2012, a aprobat priorităţile sale pentru perioada de timp 2012-2013, care se vor concentra pe:
– formare teologică,
– justiţie economică
– măsuri destinate pentru a răspunde preocupărilor financiare, informeaza Serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Am facut astfel incat această întâlnire sa ne arate ce ne aşteaptă… in mod sigur nu va fi uşor, dar ne-am angajat in construirea unui viitor financiar sigur pentru WCRC, care ne va permite să trăim în viziunea noastră şi sa ne angajăm, ca scop, in misiunea lui Dumnezeu în lume", a declarat presedintele WCRC, Jerry Pillay, la încheierea reuniunii de şase zile din Berastagi, Indonezia.

O mare parte din discuţia comisiei s-a concentrat pe probleme financiare, potrivit unui comunicat de presă al WCRC.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.