Flacara Olimpica (torta), binecuvantata prin rugaciune, in Marea Britanie

Torta Olimpica 2012

In Marea Britanie, călătoria Flăcării Olimpice prin mai mult de o mie de comunităţi va fi intampinata cu o rugaciune de binecuvântare, în timpul unei ceremonii, în Cornwall, potrivit unui comunicat de presă al organizatiei religioase „Mai Mult Decat Aurul”, informeaza serviciul de presa Lăcașuri Ortodoxe al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Odată cu sosirea Flăcării Olimpice in Lands End, astazi, 18 mai 2012 – care va fi folosita, in cele din urmă pentru a aprinde flacara aflata pe Stadionul Olimpic din Stratford, la ceremonia de deschidere a jocurilor, in data de 27 iulie – episcopul anglican de Truro, Rev. Tim Thornton, împreună cu Rev. Steve Wild, preşedinte al Bisericii Metodiste din Cornwall, vor conduce o ceremonie de binecuvântare specială pentru Torta Olimpica.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.