Penticostalii kenyeni lanseaza o noua organizaţie unita

intalnire clericala Kenya 2012 Conform informatiilor primite de la membri-corespondenti Lacasuri Ortodoxe aflati in Nairobi, Bisericile Penticostale din Kenya, care s-au înmulţit rapid în ultimii ani, au anunţat in data de 23 mai 2012, lansarea unei organizaţii unite, numita Congresul National al Bisericii si Ministeriatelor Penticostale Kenyene.

"Noi nu mai vrem să fim doar o Biserică, aratand ca o Biserica, poporul nostru plangand, iar noi, tot ce i-am putea oferi sa fie rugăciunile", a spus Episcopul Stanley Michuki, preşedintele consiliului de administraţie al organizaţiei, in anunţul de lansare.

"Noi vrem sa fim acolo pentru a plânge cu oamenii, pentru a ne ruga cu ei, dar, de asemenea, si pentru a le oferi ajutor". Grupul a declarat ca va fi implicat în activitatea de dezvoltare şi de acordare de ajutor umanitar.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.