Japonia de dupa cutremur, ingrozita de vedenii (viziuni supranaturale)

cutremurul din japonia Conform informatiilor primite din Tokyo, Japonia a marcat in ziua de 11 martie 2012, aniversarea unui an de la cutremurul şi tsunami-ul care au devastat coasta de nord-est şi care au ucis aproximativ 19.000 de persoane.

Mulţi dintre cei care au trăit acest cosmar povestesc cu groază ca au parte, sub diferite forme, de viziuni supranaturale ale celor care au murit sau care lipsesc dintre ei. Comunităţile religioase se străduiesc din rasputeri sa le asigure acestora un oarecare confort.

Pe langa cele 15.850 de persoane cunoscute ca au murit, alte 3.287 de persoane sunt pomenite in continuare ca fiind "disparute", potrivit Agentiei Poliţiei Naţionale.

Unii supravieţuitori susţin că au văzut şi au auzit spiritele rudelor şi prietenilor care au disparut, implorandu-i pe cei vii sa le permita să isi odihnească trupurile, prin asigurarea unei înmormântari asa cum se cuvine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.