In India, un Tribunal acuza administratia de stat ca nu a reusit sa-i protejeze pe crestini

Conform datelor primite de la corespondenti-abonati Lacasuri Ortodoxe aflati in Bhubaneswar, India, un tribunal independent a investigat violenţele anti-creştine din statul aflat în estul Indiei, Orissa, din anul 2008, şi a acuzat Guvernul pentru eşecul protejării creştinilor, făcându-i acestuia mai multe recomandări pe această temă.

"Oficialii guvernamentali au jucat o serie de roluri negative în timpul violenţelor, variind de la a fi spectatori tăcuţi şi până la a trece la violenţă, refuzând să-i protejeze sau să asiste victimele supravieţuitoare – chiar şi în contextul crimelor brutale", a hotărât juriul Tribunalului Naţional al Poporului din Kandhamal, mai informează serviciul de presă LONews, al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.