Adam Darski, un star rock polonez intrat sub tirul Bisericii Catolice

Adam Darski  Un star rock polonez aflat sub tirul Bisericii Catolice    Conform informaţiilor primite de la membri-corespondenţi aflaţi în Varşovia, Polonia, Liderii Bisericii Romano-Catolice din Polonia au reclamat faptul că unul dintre starurile "death metal" rock din această ţară a început să aibă o serie de apariţii dese în media televizată, în cadrul unui concurs de tinere talente, ca membru al juriului.

   Spectacolul este unul deja popular, prezentat pe televiziune publică de Stat, informează Serviciul de presă LONews.

   "Ţinând cont de publicaţiile acestuia pe Internet şi de activităţile sale personale, precum şi de implicaţiile sociale pe care le au declaraţiile lui, nu trebuie să ne lăsăm induşi în eroare sau să ne prefacem că nu observăm practicile cu adevărat sataniste ale acestuia", a afirmat Arhiepiscopul Slawoj Glodz de Gdansk.

   Cu toate astea, Consiliul Polonez de Etică Media (similar CNA), printre altele, a apărat dreptul lui Adam Darski, de a apărea în acest spectacol, mai informează Serviciul de presă LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.