Ziua Internationala a Pacii 2011, marcata de interpretari diferite

Ziua Internationala a Rugaciunii pentru Pace 2011    Cea de-a 30-a aniversare a Zilei Internaţionale ONU pentru Pace şi tema anului 2011, "Fă să se audă vocea ta”, au fost marcate de o serie de interpretări diferite şi de exprimari ale ideii de pace, informează Serviciul de presă LONews, citand materiale primite de la membri-corespondenţi aflaţi în New York, SUA.

   Aceeaşi zi, 21 septembrie, a ajuns astfel sa poarte şi numele de “Ziua Internaţională de Rugăciune pentru Pace”, prin hotararea Consiliului Mondial al Bisericilor, cu sediul la Geneva (CMB).

   În acest an, prin urmare, CMB le-a cerut participanţilor la ultima Convocare Internaţională, a lunii mai, Pentru Pace Ecumenică, şi tuturor celor care au urmărit evenimentul, să facă o rugăciune pentru pace. Rugăciunile au ajuns sa fie postate chiar şi pe Facebook, mai informeaza Serviciul de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.