Mai multe grupuri de credinciosi lupta cu suferinta si dezastrele provocate de uraganul Irene in SUA

Mai multe grupuri de credinciosi lupta cu suferinta si dezastrele provocate de uraganul Irene in SUA.

În urma puternicului uragan Irene, care a traversat estul Statelor Unite, în perioada 27 – 28 august 2011, mai multe grupuri de credincioşi au fost mobilizate pentru a întreprinde eforturile de ajutorare a celor mai afectate comunităţi, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor rapoarte sosite din zona New York, USA.

Furtuna a provocat mai mult de 20 de decese, pierderile fiind estimate la un total de 3.1 miliarde $, iar lipsa electricităţii a afectat mai mult de cinci milioane de locuinţe şi o serie de întreprinderi.

Mai multe grupuri, cum ar fi Grupul presbiterian de Asistenţă în Caz de Catastrofă, Organizaţia Evreiască Nechama, Asociaţiile de Caritate Islamică din America de Nord (ICNA) şi Grupul Episcopal de Dezvoltare Suferinţă şi Alinare, şi-au oferit serviciile în toate cele 12 state afectate de uragan, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.